Βιβλία
Αρχική  /  Βιβλία

 

Η εταιρεία Express Publishing είναι ένας από τους πλέον αξιόπιστους ξενόγλωσσους εκδοτικούς οίκους. Έχει εκδόσει καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, όπως αναγνωστικά βιβλία (course books), βιβλία γραμματικής, υλικό για τις εξετάσεις της αγγλικής γλώσσας, λογοτεχνικά βιβλία και μυθιστορήματα, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών.

 

Γίνεται εκτενής έρευνα σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας με κατανοητό τρόπο και σταδιακό ρυθμό. Επίσης, ο μαθητής έχει την δυνατότητα σε κάθε μάθημα να κάνει εξάσκηση της γλώσσας χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικούς και κιναισθητικούς τρόπους.

 

Η Express Publishing έχει εκδόσει βιβλία σε πολλές χώρες, όπως  Πολωνία, Ρωσία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και στις Αραβικές χώρες.

 

Όραμα μας, να γράφουμε καινοτόμα βιβλία και να δημιουργούμε εκπαιδευτικό υλικό χρησιμοποιώντας σύγχρονες και παραδοσιακές εκπαιδευτικές μεθόδους.

 

Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα βιβλία πατώντας εδώ