Τμήματα Αγγλικών
Αρχική  /  Τμήματα Αγγλικών

ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει ένα παιδί Αγγλικά είναι η ηλικία του νηπιαγωγείου ή της Α δημοτικού. Σε αυτήν την ηλικία ξεκινάει με τα προνηπιακά (kindergarten) και τα νηπιακά μας (nursery) τμήματα, τα οποία προσφέρονται από τα κέντρα μας ΔΩΡΕΑΝ. Τα παιδιά έχουν την πρώτη τους επαφή με την αγγλική γλώσσα και μαθαίνουν ευχάριστα μέσα από τα εξαιρετικής ποιότητας βιβλία της Express Publishing, σε συνδυασμό με τον ηλεκτρονικό διαδραστικό πίνακα και το ηλεκτρονικό βιβλίο, καθώς και μέσα από παιχνίδια και τραγούδια. Σκοπός μας είναι το παιδί να αγαπήσει την αγγλική γλώσσα ήδη από τα πρώτα βήματα εκμάθησής της.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τα παιδιά ξεκινούν μαθαίνοντας γραφή και ανάγνωση, ενώ όσο ανεβαίνουν επίπεδο εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο τους και μαθαίνουν γραμματική με ευχάριστο τρόπο. Επίσης ενθαρρύνονται να μιλούν στην αγγλική γλώσσα& και μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τις παρουσιάσεις εργασιών, γίνονται άριστοι ομιλητές. Οι καθηγητές χρησιμοποιούν σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, όπως τους ηλεκτρονικούς διαδραστικούς πίνακες (IWB) και τα διαδραστικά ηλεκτρονικά βιβλία (iebook). Με αυτόν τον τρόπο το μάθημα γίνεται μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, τα παιδιά αποκτούν γερές βάσεις,ενώ η μελέτη δεν αποτελεί πλέον αγχωτική και βαρετή διαδικασία.

ΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σε αυτό το επίπεδο ξεκινά η εντατική προετοιμασία για την απόκτηση πτυχίου. Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στην μαθησιακή διδασκαλία και γίνεται εμπέδωση της γλώσσας. Εξοικειώνονται με την μορφή όλων των αναγνωρισμένων εξετάσεων και κάνουν εξάσκηση σε βασικές τεχνικές. Παράλληλα, αποκτούν το πρώτο τους πτυχίο (συνήθως) στα 13 και Proficiency στα 14!

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Με τα ταχύρρυθμα τμήματα δίνουμε την δυνατότητα στους σπουδαστές να κάνουν δύο τάξεις σε ένα χρόνο. Ξεκινώντας συνεπώς από το μηδέν μπορεί κάποιος να αποκτήσει το πρώτο του πτυχίο μέσα σε 3 ακαδημαϊκά έτη. Εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και διδάσκονται τα άριστης ποιότητας βιβλία της Express Publishing.